Digital platform

Digital platform til Dansk SymbioseCenter


digital platform

Digital platform til Dansk SymbioseCenter

Dansk SymbioseCenter arbejder for at bruge ressourcerne bedre ved at udbrede industrielle symbioser. Ideen er at én virksomheds rest bliver til ressourcer i en anden virksomhed. Propellos står bag deres nye digitale platform, som skal støtte op omkring arbejdet. Men hvordan skaber man et stærkere visuelt udtryk? Hvilke parametre kan man justere på for at opnå dette? Læs mere om hvordan vi gjorde her:


Den enes rest er den andens ressource

Dansk SymbioseCenter blev etableret i 2015 og faciliterer en række aktiviteter, der alle har fokus på at sprede symbiose-tankegangen til flere virksomheder i Region Sjælland og resten af Danmark. I industrielle symbioser bliver én virksomheds rest nemlig til ressourcer i en anden virksomhed, og det reducerer ikke blot ressourceforbruget og produktionsomkostninger. Det styrker også konkurrenceevnen og er afgørende for at fastholde og skabe nye arbejdspladser.

Ny DIGITAL platform med til at øge kendskabet

Det nye digitale platform til Dansk SymbioseCenter skal være med til at udbrede kendskabet og mulighederne i industrielle symbioser. Information om tidligere projekter og aktuelle aktiviteter inden for industrielle symbioser skal overbevise flere virksomheder til at kaste sig ud i nye symbioser over hele landet. Også internationalt har landets første symbiosecenter gjort sig positivt bemærket. Det betyder at der stor opmærksomhed omkring projekterne og mange der har interesse i at besøge centeret der er placeret i Kalundborg.


Digital platform

Det visuelle udtryk

Dansk Symbiose Center havde brug for en digital platform der kunne gøre deres kommunikation mere klar. Den grønne farve signalerede vækst, miljø og genbrug – signaler vi gerne ville skrue op for, og gøre til deres pejlemærke. I designet på sitet, ønskede vi at bruge netop denne farve mere diskret på nogle sider samt kraftigere på andre. Websitet skulle også have mere ”luft” for at skabe klarhed og for at forenkle brugeroplevelsen. Ved opgavens start, havde Dansk symbiose havde allerede deres logo og farver, vi hjalp med at finde en passende typografi. Resultatet blev et website der er mere overskueligt og let at navigere rundt på, samtidigt med at de stærke farver tydeliggøre budskabet.

Websitet er responsivt og udviklet i WordPress, som du kan læse mere om her.

Se website her