Formidable

En formidabel cafe og butik


Formidable website

En formidabel cafe og butik


Ny cafe i Roskilde centrum samler flere ting i en spændende butik. Et skønt miks af cafe, blomster og vintage kuriositeter møder gæsterne ved et besøg. Propellos står bag udvikling af navn, visuel identitet og website


Hos Cafe Formidable er det ikke kun maden der er til salg. Butikken er fyldt med spændende franske og skandinaviske loppeting og antikviteter, og gæsterne er meget velkomne til at købe stolen man sidder på eller andet interiør i lokalerne. Butikken har til huse i gamle fine lokaler i Roskilde, ved siden af Lützhøfts Købmandsgård, og som er en del af Roskilde Museum. En fælles baggård danner den hyggelige ramme for udendørsserveringen. Her er der både fritgående høns, toppede brosten og arbejdende værksteder.

Formidable-935x622px-Billedestil

Formidable logo
Formidable Vignette

Et navn der forpligter

Formidable er den franske ord for “formidabelt”, og det stiller store krav til forventningerne hos kunderne. Det skal på alle måder være en “pragtfuld” oplevelse – både hvad angår indretning, service og produkter.
På spisekortet finder man både hjemmelavet morgenmad og frokostanretninger komponeret af forhåndenværende råvarer fra lokale gårde i nærområdet. Det betyder også, at spisekortet ændrer sig løbende efterhånden som sæsonen skifter. På den måde udnyttes råvarerne optimalt, og caféen mindsker sit madspild. Ved siden af menuen sælges også lokale fødevarer og udvalgte europæiske delikatesser, der kommer fra producenter, som folkene bag selv har besøgt og kender – eksempelvis den franske rosévin og italienske olivenolie.

Logo med udgangspunkt i historien

Det nye logo er baseret på en rentegning og forenkling af det gamle glasskilt, som hænger lige uden for butikken. Der har tidligere været i glarmester i Formidables lokaler, og da det fine skilt har fået lov til at blive hængende, var det en oplagt mulighed at tage udgangspunkt i det. Det er blevet til et meget klassisk logo med enkle symmetriske streger, og med et bomærke som er god at anvende som vignet.

Responsive web design

Der er blevet udviklet et simpelt website i responsive design til fortællingen af den gode historie bag Cafe Formidable. Her er eksempler på nogle af ting og varer som man kan møde, og skal støtte op om den unikke oplevelse som kunderne får i den fysiske butik.

Besøg hjemmesiden


Formidable paperline
Formidable postkort

Gratis gennemgang af jeres website