Identitet og websites til nyt software firmaIdentitet og websites til nyt software firma

 

Virksomheden Tools4erp står bag nogle nye spændende software produkter under navnet Navtoolbox som henvender sig til Dynamics NAV konsulenter. Propellos står bag de 2 nye identiteter og websites.

Med udgangspunkt i lanceringen af 2 nye og innovative produkter til de NAV professionelle, så har den nye virksomhed ”Tools4erp” allerede fået en meget positiv modtagelse i markedet. Produkterne, som hedder henholdsvis; ”Object Analyser” og ”Statical Prism”, hører under Navtoolbox brandet, og er effektive redskaber for gruppen af ERP konsulenter, der fokuser på løsninger til Microsoft Dynamics NAV. NAV toolbox produkterne sparer således tid og ressourcer ved bl.a. at give et bedre overblik over systemerne.

Logoer

ERP systemer er som udgangspunkt essentielle for en virksomhed, da det omfatter alle dele af virksomhederne – salg, ordre, indkøb, økonomi og lager. Det er det system som ”binder” det hele sammen. De to nye logo´er symboliserer netop denne sammenhæng, og har derfor et klart link til produkterne. De to logo´er hænger godt sammen, men kan også bruges uafhængigt af hinanden. På samme vis komplementærer de to farveuniverser også hinanden. Stregerne fungerer fra logoet som et femte element, dvs. et grafisk element der understøtter logo og identitet. Begge var udviklet grundigt i en proces, som vi har beskrevet i et blogindlæg her.

Website

Det nye website er fokuseret på produkterne og call-to-action med at få brugerne til at prøve produkterne. Elementerne fra identiteterne går igen og understøtter markedsføringen af produkterne.

Se website her: navtoolbox.com