Let´s make a travel agency

Make Travel er et nyt rejsebureau med fokus på rejser til de nordatlantiske øer; Færøerne. Propellos står bag visuel identitet og responsivt website.


Make travel – rejser til færøerne

 

Selv om rejsebureauet er ganske nyt er det erfarne kræfter der står bag Make Travel. De 2 stiftere, Maria og Kent, har arbejdet i en lang årrække inden for rejsebranchen, og de sidste mange år med særlig fokus på at arrangere rejser til Færøerne. Navnet ”Ma ke” er en sammensætning af bogstaver fra de 2 stifteres navn, og viser at den personlige service er en vigtig del af rejsebureauets profil.

 

Færøerne er stadig et lidt ”eksotisk” rejsemål for de fleste udlændinge, selv om solformørkelsen for kort tid siden gav stor opmærksomhed i hele verden til øerne. Det giver derfor god mening at lade et rejsebureau som Make Travel stå for at arrangere individuelle rejser efter kundernes ønsker. Selv om rejsemålet er relativt lille, er der mange muligheder inden for aktiviteter og overnatninger, – og hvor det er godt at have et lokalt kendskab.

Visuel brand identitet og responsivt website

 

De stejle forbjerge er karakteristiske for øerne, og blev en af inspirationskilderne til det nye logo som består af 3 grønne bjerge. Sammen med de hvide og lysegrå farver, giver det et meget lyst og moderne udtryk til identiteten. Det var samtidigt vigtigt at det personlige islæt kom frem, så det kan være med til at skabe troværdighed og tryghed hos samarbejdspartnere og potentielle kunder. Det kommer bl.a. til udtryk i billeder og tekst.

 

Websitet følger den visuelle identitet, og er meget visuelt bygget op med masser af billeder fra rejsemålet. De smukke steder på Færøerne er i høj grad med til at sælge rejserne.

 

Se website herNYSGERRIG PÅ HVORDAN VI ARBEJDER MED AT UDVIKLE VISUELLE IDENTITETER SOM FOR MAKE TRAVEL? SÅ LÆS VORES BLOGINDLÆG OM VISUEL BRAND IDENTITET HER


Gratis gennemgang af jeres website