mm vision

Design til Danmarks største PC producent


mm vision

MM vision flyer
MM Vision Paperline

Design til Danmarks største Pc producent


MM Vision stadfæster positionen som landets største producent af PC´er med ny visuel identitet, kommunikationsunivers og webshop.


Siden etableringen i 1999 har MM Vision leveret nogle af markedets hurtigste pc´ere, og opnået et godt ry blandt “gamere” og de mere krævende pc-brugere og virksomheder. Efterhånden har virksomheden også fået godt tag i den bredere del af befolkningen, og det er bl.a. sket på bagrund af en evig stræben efter at levere ægte “value for money” computere. At yde en god service og rådgivning fra et brancheuddannet personale er ligeledes et vigtigt element i konceptet. Butik og dele af lageret har i en årrække ligget lige uden for Roskilde, men pladsproblemer gjorde det hensigtsmæssigt at flytte til nye, større, lokaler hvor hele virksomheden blev samlet. Visuel identitet og webshop havde efterhånden nogle år bag sig, og det var tid til at lave en større opdatering, som passede bedre til positionen og ambitionerne.

Visuel identitet

Det nye MM Vision logo har et moderne udtryk, og sender klare signaler om virksomheden og dens kerneprodukter. Samtidig trækker det nogle fine linier tilbage til rødderne som mangeårig leverandør af power “Gamer” maskiner. Den nye identitet fremstår stilrent, og giver virksomhedens profil en mere professionel karakter. En vigtig detalje – ikke mindst i forhold til den voksende købergruppe af B2B kunder. Den nye identitet er samtidig en del af brandingen af virksomhedens egne produkter, som sælges under navnet “Vision”. Et meget rent logo som giver produkterne et mere eksklusivt look.


Gentlemen, Start your engines

Under parolen “Gentlemen, Start your engines” blev der udviklet et nyt kommunikationsunivers i forbindelse med et større gamer event rundt i de danske storcentre, og hvor MM Vision deltog med nogle af deres kraftigste maskiner. I forbindelse med eventet blev der udviklet diverse POS materiale og flyers, som alle kredsede omkring “race”, og potente maskiner.

Besøg hjemmesiden


Gratis gennemgang af jeres website