Ny online platform til rejsebureau

Et nyt responsivt website er den primære markedsføringskanal for rejsebureauet 62°N, når de sælger rejser ind og ud af Færøerne. Design og implementering af Propellos.

I Nordatlanten ligger øgruppen Færøerne, som med god grund er blevet udråbt til “verdens mest indbydende rejsemål” af magasinet National Geographic. Rejsebureauet 62°N kender rejsemålet ud til fingerspidserne, da de har over 50 års erfaring med at arrangere rejser til øerne. De har lige så lang erfaring med at sende  færinge den anden vej – ud af landet på rejser sydpå. Udover rejser, tilbyder virksomheden en lang række serviceydelser som biludlejning (hvor de bl.a.repræsenterer biludlejningsfirmaerne; Hertz, Sixt og Europcar på Færøerne), handling og check-in af charterfly.


Responsivt webdesign

Det omfangsrige website retter sig overordnet mod de 2 målgrupper; mulige turister og færinge. I rejsebrancheterminologi omtales de 2 grupper også som incoming og outcoming.  Ideen bag forsiden på websitet, var et ønske fra kunden om at det skulle opleves som en ”portal”. Som en avisportal hvor der er fyldt med indhold og indgange ned af den lange forside. Websitet skal nærmest udforskes – på samme vis som de besøgende på Færøerne.

Salg af rejser er selvsagt meget visuelt orienteret, og det gælder om at præsentere  drømmerejserne til kundeemnerne gennem store flotte billeder af destinationerne. Det kommer bl.a.  til udtryk i mange store billeder, gallerier og film. Det er således destinationerne der er i fokus, og det har betydet at det responsive webdesign er holdt i et meget enkelt og stilrent snit.

Fokus på call-to-action

Der er lagt stor vægt på, at det nye website skal sælge rejser og komplementære produkter som billeje, ture, etc. – og inkluderer dermed tydelige call-to-action muligheder. På incoming er der visse udfordringer i forhold til transporten med fly, som er underlagt et monopol af det nationale flyselskab. Det betyder at alle bestillinger skal cleares inden de bekræftes.

De gode tilbud, og mange muligheder på Færøerne og udlandet er kommet væsentligt tydeligere frem på det nye website, så lige meget hvor på sitet brugeren kommer ind, vil der være gode muligheder for at blive inspireret.Biludlejningssystem

Til at håndtere de mange udlejninger af biler for rejsebureauet, så er der blevet udviklet et nyt og mere dynamisk system. Her er der også mulighed for styre hele back-office delen, så 62°N har fuldt overblik over udlejningerne, kunder og fakturering. Det er udviklet i Umbraco CMS, så det ligger i samme administration som websitet.

Se det nye website for 62N her

Website og biludlejning er udviklet i Umbraco CMS som du kan læse mere om her