Nyt økonomisystem giver bedre overblikNyt økonomisystem giver bedre overblik 


Dynaccount er firmaet bag et nyt og brugervenligt online økonomisystem, der har valgt at tage kampen op med de etablerede udbydere på markedet. Propellos har udviklet logo, webdesign og illustrationer i forbindelse med lanceringen.


Udgangspunktet for Dynaccount var en klar mission om at det måtte kunne gøres bedre end de eksisterende online økonomisystemer. Ideen var i al sin enkelthed at gøre det let tilgængeligt for alle, logisk og funktionelt. Ved bl.a. at lægge vægt på en mere grafisk fremstilling af virksomhedens økonomi, har firmaet formået at udvikle et system, som giver brugerne et langt bedre overblik og kontrol over økonomien.


Visuel identitet signalerer overblik og kontrol

En “radar” er blevet valgt som udgangspunkt for bomærket, da den har nogle vigtige egenskaber der umiddelbart kan overføres til det nye online økonomisystem. En radar varsler om eventuelle fremtidige farer, og giver det altid vigtige overblik og kontrol over situationen – og i Dynaccounts tilfælde: virksomhedens økonomiske situation. Den grønne farve fra radaren er valgt som den primære farve til identiteten. Udover at den tilfører noget frisk og positivt til produktet, så er den samtidig med til at positionere virksomheden som værende både anderledes og nytænkende. De fleste af de andre systemer på markedet opererer i mere traditionelle business farver; blå og mørkeblå. Dynaccount skiller sig derved også rent visuelt ud fra konkurrenterne.

 

Overskueligt og brugervenligt webdesign

Designet på Dynaccount’s nye website følger det nye produkts egenskaber, ved at være både overskueligt og brugervenligt. Ord som frisk, moderne og stilrent var ligeledes vigtige i designet af websitet. Det er nemt for brugerne at navigere rundt på sitet med store knapper, og der er en tydelig angivelse af call-to-action. De vigtigste budskaber ligger “above the fold” dvs. det område på skærmen man ser uden at scrolle nedad. Til at visualisere systemets unikke fordele, er der udviklet 8 illustrationer, som ligger i billedskifteren på forsiden. Elementer fra webdesignet er blevet anvendt til selve systemet, og det giver en synergi mellem website og system.
Dynaccount har selv stået for implementering af webdesignet.

Se website for Dynaccount