Online univers til fodboldkortOnline univers til fodboldkort


Samlekort fra den færøske fodboldliga har gennem de seneste par år oplevet en stadig større popularitet i målgruppen, og nu var det tid til at styrke markedsføringen yderligere med en digital platform udviklet af Propellos.


Fodbold er ikke bare stort på Færøerne – det er kæmpestort. Hver eneste by eller bygd med respekt for sig selv har et fodboldhold, og gaderne lægges øde når der spilles.

Som de kendte fodboldkort fra UEFA, har den færøske udgave (Savningarkort ) opnået stor succes på ganske kort tid. Det har givetvis været af stor betydning, at det er de lokale fodboldhelte som er afbilledet på kortene – og ikke mere eller mindre ukendte fodboldspillere fra de udenlandske ligaer. Helte som børnene kan forholde sig til, og måske se “live” hver weekend til lokale fodboldkampe. De kan i den forbindelse sikre sig ægte autografer fra spillerne på deres samlekort, og øger bytteværdien af kortene betragteligt. Kortene har samtidig fået den store interesse for færøsk fodbold til at stige yderligere blandt målgruppen på 6-11 årige drenge og piger.


Til at forstærke markedsføringen af samlekortene er der blevet udviklet et online fodboldunivers som kan aktivere målgruppen endnu mere. Omdrejningspunktet er et website med forskellige online spil, hvor brugerne kan samle point til deres profil, og kæmpe om at komme på top 10 listerne. De kan deltage i forskellige konkurrencer om samlekort og andre produkter fra konceptet. Et feed fra et færøsk fodboldsite viser den aktuelle stilling i ligaen.

Designmæsigt er det tydeligt hvad det drejer sig om, og det grafiske udtryk på websitet er lagt tæt op ad de fysiske samlekort. Græs og stærke farver er gennemgående i designet, så det samlet fremstår frisk og imødekommende.

Websitet er implementeret i Umbraco CMS – et brugervenligt open source system der er baseret på Microsoft ASP.NET. Læs mere om Umbraco CMS her.

Se website for Savningarkort her


Gratis gennemgang af jeres website