Website til eksperter i digitale bygningsmodellerWebsite til eksperter i digitale bygningsmodeller

Virksomheden BIM Equity har på kort tid opnået stor succes inden for digitalisering af bygningsmodeller, og i forlængelse af denne høje vækst var det tid til et nyt og mere appellerende website. Propellos står bag en revidering af den visuelle identitet og et nyt responsivt website.


Selv om BIM Equity kun har ganske få år bag sig, har de allerede formået at indtage en markedsledende position inden for BIM. BIM står for ”Building information Model”, men da det i lige så høj grad er en arbejdsmetode og en måde at styre informationerne i byggeprocessen, kan M´et også stå for ”modelling” eller ”managing”. BIM Equity arbejder inden for alle aspekter i BIM workflowet, herunder skitsering, projektering, udførelse, drift og alle de parter der er involveret i processen. Hvad enten det er en arkitekt, ingeniør, entreprenør eller andre fagpersoner, så står BIM Equity klar med produkter til at effektivisere hele processen. I den forbindelse tilbyder de bl.a. rådgivning, softwareprogrammer og uddannelse. De tilbyder også et interessant produkt der hedder; ”Open BIM studio”, som er et 3D virtual reality studie, hvor kunderne har mulighed for at gå rundt og opleve bygningerne indefra. Det sparer en masse ressourcer, når en arkitekt f.eks. kan se hvordan en indretning eller bygning kommer til at fungere – inden den overhovedet er blevet bygget.

Ny hjemmeside rettet mod byggeriets parter

Til at formidle BIM området, og stadfæste deres position inden for BIM, havde BIM Equity brug for et nyt website. Et website der appellerer til alle parterne inden for byggeriet, og som giver gode muligheder for at komme godt rundt om det omfattende område. Det nye website indeholder de mange ydelser som virksomheden tilbyder, herunder forhandlingen af softwareprodukter, kurser, cases og en blog hvor der bliver skrevet om området. BIM Equity har altid været meget aktive i deres produktion af tekster, og har nu en omfattende mængde af materiale inden for BIM området. Det har bl.a. udmøntet sig i nogle bøger om BIM workflow. Designet er meget stramt med store hvide områder og mange visuelle elementer der giver en god inspiration til byggebranchen og alle dens parter.

Se website      

Læs mere om hvordan vi arbejder med at udvikle visuelle identiteter.