Website til virksomhed i fremdrift


On the move med nyt website

Når man hedder Move Innovation og har en målsætning om at skabe, opfinde og udvikle digitaliserede løsninger for de største danske virksomheder, skal deres egne digitale platforme også spille optimalt. Som navnet indikerer er Move Innovation en fremadtænkende virksomhed og bærer titlen som innovationsselskab. De er eksperter i udvikling af produkter og fokuserer på elektroniske og mekaniske – eller mekatroniske – løsninger til danske virksomheder. Propellos har lavet det nye website, så Move Innovation kan fortsætte sin imponerende udvikling.Innovativ produkt-udvikling

Move Innovation har eksisteret siden 2009. De beskæftiger sig med elektronisk udvikling og embedded software og er specialister inden for udvikling af apparater, løsninger og komponenter. I deres forskelligartede projekter udvikler de fra idé til produkt med en funktion som konsulenter og udviklingsafdeling. Deres vision er:

Vi lever og ånder for mekatroniske løsninger. Vores mål er at digitalisere den danske industri

On the move med nyt website i Umbraco

Move Innovation havde to primære formål med det nye website – begge altafgørende for videreudviklingen af virksomheden. Først og fremmest skal hjemmesiden fungere som et præsentationssite over for de største danske virksomheder. Move Innovation er ikke beskedne, men går efter at samarbejde med virksomheder, der befinder sig blandt de 100 største i Danmark. Websitet skulle også bidrage til at løse en udfordring, der forårsagede en alvorlig flaskehals i forhold til at vokse. Nemlig, at tiltrække kvalificerede medarbejdere. Ingeniører er en mangelvare i Danmark, og specielt dem med et speciale inden for elektronik og software.

Se det nye website for MoveInnovation her

Websitet er udviklet i Umbraco, der er det ideelle CMS system til et website af denne størrelse og op af. Derudver er det vigtigt for Move Innovation, at de selv let kan justere, ændre, slette og tilføje på siden, hvilket er en af fordelene ved Umbracos brugervenlige modulopbygning.

Læs mere om Umbraco som CMS-system her.


Website design

visitkort design

Visuelle elementer i form af 3D-print

De to primære formål med websitet blev imødekommet ved at fortælle, hvad Move Innovation står for og hvordan de arbejder med udviklingsfasen hele vejen fra idé til produktion. Ved at 3D printe elementer, der symboliserer hvert step i processen – idé, produktdesign, produkttest & optimering og produktion – viser man udviklingsprocessen på en innovativ og anderledes måde. 3D print bliver blandt andet benyttet i arbejdet hen mod en prototype. Samtidig bliver hvert step ”håndgribeliggjort” og øger dermed, i samarbejde med teksten, forståelsen for hvad der sker.

Se websitet her.

Vi har tidligere hjulpet Move Innovation med en kreativ direct mail kampagne, der endte med at blive en stor succes. Læs mere om den her.


webdesign