Leg med data

Wizerdata er et nyt datavisualiseringsværktøj der hurtigt og nemt hjælper med at opbygge rapporter. Propellos står bag navn, design af logo, visuel identitet, illustrationer og responsivt webdesign.


Virksomheden Adwiza er specialister i udvikling af moduler til CRM systemet SuperOffice, og i den forbindelse har de udviklet et nyt online rapporteringsprogram, som nu også bliver tilbudt til andre systemer og formål. I den forbindelse var der behov for en ny selvstændig platform til at markedsføre det.

Wizerdata

Mange virksomheder bruger hver uge/måned en del mandetimer på afrapportering, så de kan følge med i hvordan det går med f.eks. salg eller udgifter – og derefter agere ud fra tallene. Ofte er det en tidskrævende proces, og de viser ikke nødvendigvis alle sider af tallene. Rapporter er som udgangspunkt prædefinerede, og det kan være svært at rette til uden at det kræver dyre udviklingstimer. Her har Adwiza udviklet et smart plug-in/program der nemt og overskueligt gør det muligt at lave datavisualiseringer, så man kan komme længere ned og blive endnu klogere på tallene. Navnet på produktet er netop en sammensætning wizer + data hvor ”wizer betyder; Known as the wise man who has a superior intelligence. This guy is wizer than this one (kilde: Urban Dictionary).

Delfin som bomærke

Brugeren kan i Wizerdata programmet ”lege med sine data”, og hurtigt blive klogere på dem. Det gav inspiration til bomærket, som er en tegning af en delfin. Et dyr som netop er kendetegnet ved at være meget intelligent, og samtidigt god til at ”lege”. Til at forklare konceptet og produktfordelene blev der udviklet en række illustrationer.

Se en oversigt over nogle af de logoer vi har udviklet gennem tiden. Du kan også læse mere om visuel identitet her.

Responsivt webdesign

Det nye produkt skal bl.a. sælges fra et nyt website som Propellos har lavet webdesignet til. Platformen er ikke fuldt udbygget endnu, men skal bl.a have fokus på at få brugerne til at prøve en demo og andre call-to-actions.  Se Wizerdata website her.Gratis gennemgang af jeres website