VI UDVIKLER ’I MORGEN’

Teknologi er et vigtigt element i alle vores projekter. Udviklingen holder os skarpe og sikrer, at vi leverer effektive løsninger, der fungerer optimalt på alle platforme. Vi sikrer de gode brugeroplevelser, der vil bidrage til, at I kan nå jeres mål.

VI ARBEJDER MED:

 

FRONTEND OG BACKEND UDVIKLING I PHP OG .NET

Vi leverer kode af høj kvalitet og kan hjælpe jer med at programmere nye effektive funktioner, der understøtter jeres digitale forretning.

UMBRACO UDVIKLING

Vi er et af de mest erfarne digitale bureauer i Danmark inden for udvikling af websites i open source systemet Umbraco. Det danskudviklede CMS system er baseret på Microsoft .Net. Læs mere om Umbraco her.

WORDPRESS UDVIKLING

Vi har stærke kompetencer inden for WordPress udvikling. Vi bygger websites, hvor designet er unikt  og administrationssiden er ekstra brugervenligt. Læs mere om WordPress her.

HUBSPOT

HubSpot er et af markedets mest populære marketing- og salgssoftwarer, der er opbygget til at kunne eksekvere en inbound marketing strategi. Læs mere om Hubspot her

MAILCHIMP NYHEDSBREVE

Nyhedsbreve er et af de mest kosteffektive markedsføringsredskaber. Vi er et af de mest erfarne bureauer i Danmark inden for design og opsætning af nyhedsbreve i Mailchimp – hvad enten det er almindelige eller responsive nyhedsbreve, som tilpasser sig alle platforme – mobil, tablet, laptop og desktop. Læs mere om Mailchimp her

HOSTING OG DRIFT

Vi sikrer, at jeres løsning altid holdes kørende med daglige back-ups og med stor sikkerhed på de solide Amazon servere.

SYSTEMINTEGRATIONER

Vi integrerer jeres websites til andre systemer og applikationer, sådan at virksomhedens processer bliver hensigtsmæssigt optimerede.

Kontakt os for at høre mere