Historie

Propellos letter

Selv om skyerne fra finanskrisen endnu ikke var drevet væk fra markedet, så trodsede nogle himmelstormere de værste dommedagsprofetier, og gik i luften 1. juni 2010 med et nyt digitalt reklamebureau. Firmanavnet Propellos, skulle sikre at vi kom godt ud af startbanen fra første lufttur.

Kernen bestod af 4 bundsolide seniorfolk, som havde arbejdet sammen i flere år på et reklamebureau i centrum af København. De var den primære motor i den digitale afdeling – kendte alt til hinandens stærke og svage sider, og magtede samtidigt alle arbejdsopgaverne inden for det digitale område. Lige fra analyse & strategi, over design og koncepter til den mere avancerede teknik. Så allerede fra den første dag var Propellos godt flyvende, og klar til at tage godt imod kunderne. Meget tidligt blev bureauet knyttet tæt sammen til et stærkt netværk af gode samarbejdspartnere, der alle arbejder med de samme værdier og holdninger til god kvalitet inden for digital markedsføring.

hvorfor lige en Propel?

Propellen er en af menneskets vigtigste opfindelser. Den var meget banebrydende for sin tid, og gjorde det muligt at få de første fly i luften. Propellen har altid skabt fremdrift og energi. Den har på alle måder udvidet vores verden, og fået selv de tungeste fly i luften…

hvorfor Base i Valby?

Propellos har base i Valby på Kapselfabrikken i nærheden af København. Det er en charmerende gammel fabrik, der fornyligt blev renoveret og fik nye beboere inden for de kreative fag.
Valby blev valgt som base, da det er nemt at komme til med offentlige transportmidler og motorvejen ligger ganske tæt på. Det er nemt for kunderne at få en parkeringsplads – modsat i den indre by hvor kunderne skal lede længe efter en plads, og efterhånden betale en mindre formue for parkeringen.