Hvad er ActiveCampaign

ActiveCampaign er en cloudbaseret marketingplatform, der tilbyder et væld af funktioner til små og mellemstore virksomheder, som vil arbejde med Marketing Automation.

Kort sagt så får du en software til at tiltrække potentielle kunder med relevant indhold, engagere dem og få dem til at konvertere og til sidst agere ekspert, så de vender tilbage i fremtiden. Altså indbegrebet af en Inbound marketingstrategi, der kombinerer E-mail Marketing, Marketing Automation, Salgs-automation og CRM.

Samlet set kan du inddele softwaren i følgende marketingaktiviteter:

  • Kampagner
    Lav nemt flotte nyhedsbreve med ActiveCampaign. Drag-and-drop funktionen giver dig frihed til at placere tekst, billeder, links og knapper hvor end det passer dig. Du styrer selv hvilke modtagere, der skal have nyhedsbrevene ved hjælp af lister – og den data (præ-definerede tags, klik-rater, åbningsrater mm.) som du opsamler løbende via dine kampagner, kan bruges til yderligere segmentering.
  • Automations
    Vidste du, at et velkomstflow er en af de mest effektive værktøjer til at fortælle din historie fra start, samt indsamle data til fremtidig segmentering? Automatiserede flows er med til at øge kundeloyaliteten og ikke mindst omsætningen – og i ActiveCampaign er det nemt at sætte op. Du kan desuden genaktivere dine kolde leads med et stykke gated content, eller få dem til at give dig en anmeldelse efter et køb.
  • Deals
    Identificér dine varmeste leads og konvertér dem til reelle kunder med ActiveCampaigns leadscoring. Dine pipelines visualiserer relevant data vedrørende et potentielt salg – og på den måde udvikler du en salgsproces, der får dine leads til at konvertere.

Hvem kan bruge ActiveCampaign

Det korte svar er alle! activecampaign indeholder en masse funktioner, der gør det muligt for forskellige former for virksomheder at have succes med platformen. det er uagtet om din virksomhed er lille eller mellemstor – eller om du arbejder med b2b eller b2c.

For B2B virksomheder kan ActiveCampaign binde salg og marketing sammen gennem CRM, leadscoring, nyhedsbreve og automatiserede flows. Du kan altså skabe stærke automatiserede marketing og salgsprocesser, som kan hjælpe til at få flere tilfredse og loyale kunder.

For B2C virksomheder giver systemet mulighed for at bruge kundedata som købshistorik og forskellige handlinger (fx abandoned basket, open eller clicked) i din e-mail marketing. Du kan opbygge hele din online forretning på avancerede e-mailserier, købsbaserede segmenter og specifikke handlinger, så du rammer lige ned i kundens behov.

Fælles for det hele er, at uanset hvilken slags virksomhed du arbejder for og hvilket slags behov du og dine kunder har, så kan du opnå meget ved at have en veldefineret e-mail marketing strategi. Gennem planlagte kampagner og automatiserede flows, kan du generere nye leads, engagere og opvarme eksisterende leads, skabe loyalitet hos nye og tilbagevendende kunder og dermed øge konverteringsraten.

Samtidig er det ikke ’rocket science’ at beherske ActiveCampaign. Platformen er både til dig, der bare vil kunne sende nyhedsbreve ud, men også til dig, der kan lide at nørde lidt mere i de avancerede funktioner som formularer, pop-ups, avancerede segmenter og meget mere.

Kom i gang

Det er ret enkelt at komme i gang med ActiveCampaign, men selv det nemmeste system kan virke uoverskueligt, når man ikke kender til det. Så hvordan skal du gribe det an – og i hvilken rækkefølge?

Hent din guide om ActiveCampaign

Bemærk at vi anbefaler, at du søger hjælp hos en ActiveCampaign partner som (Propellos), så du er sikker på, at der bliver taget hånd om de tekniske indstillinger og at du efterfølgende har en køreklar platform. I Propellos hjælper vi dig gerne med onboardingen; Opsætning og udarbejdelse af e-mail templates, Landingpages, overførsel af kontakter, samt undervisning og sparring i platformen.

PROPELLOS
ST. KONGENSGADE 59E
1264 KØBENHAVN K

TEL: +45 70 70 71 85
INFO@PROPELLOS.DK
CVR: 32942369

Bank info:
Reg. nr.: 2877, konto nr.: 4395459258

EAN nr.:5797203054729

PRIVATLIVSPOLITIK / FORRETNINGSBETINGELSER

KREATIVT DIGITALT BUREAU MED FOKUS PÅ DIGITAL MARKEDSFØRING. EFFEKTIV INBOUND MARKETING & SALG, HJEMMESIDER. MARKETING AUTOMATION OG BRANDING GIVER FREMDRIFT TIL VORES KUNDER.

SKAL VI OGSÅ HJÆLPE MED JERES VÆKST?

English

Nyhedsbrev

MODTAG VORES NYHEDSBREV

© propellos – ALL RIGHTS RESERVED