Forretningsbetingelser

Forretningsbetingelserne beskrevet her på siden gælder alle ydelser fra Propellos Aps, med mindre der er indgået en skriftlig aftale mellem kunden og Propellos om andre betingelser. Det er kundens ansvar at læse forretningsbetingelserne, og når kunden accepterer aftalen/budgettet/tilbudet/estimatet accepteres forretningsbetingelserne samtidig. Det betyder, at kunden i henhold til forretningsbetingelserne skal betale for de ydelser og produkter, Propellos leverer.

Købsaftale og fortrydelse

En aftale er indgået, når Propellos modtager kundens accept – det kan være mundtligt, skriftligt eller på e-mail. Når kunden indgår en aftale, skal adresse, CVR-nr. og e-mail til brug i forbindelse med fakturering oplyses. Propellos skal have besked om adresseændringer.

Hvis kunden ønsker en opgave, eller et projekt afsluttes, før det er færdigt, skal Propellos have skriftlig besked, og kunden faktureres for den del af arbejdet, der er gennemført hos Propellos.

Priser

Med mindre andet specifikt er angivet, er alle priser i tilbud mv. excl. moms.

Udvikling af websites/webshops

Udvikling af hjemmesiden/webshoppen foregår (med mindre andet aftales) på Propellos’ servere. Kunden får adgang til denne server efter aflevering. Det betyder, at websitet anses for overleveret, når kunden får adgangen til sit website, eller når der har været evt. undervisning. Kunden modtager en e-mail med et link til denne server med brugernavn og password.

Løsningen inkluderer ikke

Medmindre det klart fremgår af tilbudet, inkluderer løsningen ikke egentlige grafiske elementer eller fotos. Er der behov for grafiske elementer eller billedekoncept, vil Propellos indsætte nødvendig grafik, der skal erstattes med egen ønsket grafik. Såfremt kunden ønsker billeder eller et billedekoncept udviklet, står Propellos meget gerne til rådighed. Dette afregnes efter anvendt tid eller et nærmere tilbud.
Løsningen fra Propellos indeholder ikke implementering af indhold i form af tekst, billeder eller video. Såfremt det ønskes, står Propellos meget gerne til rådighed. Afregning foretages efter anvendt tid eller et nærmere tilbud.

Korrektur

Medmindre andet er aftalt, indeholder tilbuddet en korrekturlæsning. Yderligere korrekturer faktureres til timepris.

Browser kompatibilitet

Vi garanterer, at udviklede hjemmesider fra Propellos fungerer i de nyeste browsere – og en version bagud. Tilpasninger til ældre browserversioner kan foretages mod ekstra betaling.

Propellos optimerer alle sine hjemmesider i forhold til følgende browsere:

Microsoft Edge, Firefox, Google Chrome, Safari.

Fakturering

Ved indgåelse af aftale fremsendes en faktura på 50% af beløbet. De resterende 50% faktureres ved opgavens aflevering/undervising. Herefter vil kunden selv kunne fylde indhold på hjemmesiden, mens den ligger på Propellos servere. Webhosting vil blive faktureret fra det tidspunkt, sitet er sat op.

Undervisning

Med mindre andet aftales, er der i tilbuddet inkluderet en til to timers undervisning hos enten os eller kunden. Alternativt vil vi via fjernopkobling over en krypteret forbindelse til kundens PC undervise kunden i brugen af den nye hjemmeside. Propellos gennemgår, hvordan der rettes på hjemmesiden, sættes tekst/billeder ind mv., således at kunden derefter er selvflyvende. Yderligere undervisning kan altid aftales ad‐hoc, men typisk er den ene gang tilstrækkeligt.

Idriftsættelse

Så snart kunden melder klar med det tekst/billedemæssige indhold på websitet, lancerer Propellos hjemmesiden og sørger for et grundigt tjek af websitet, så alt fungerer. Propellos er behjælpelige med arbejdet omkring køb af domæne eller pegning/redelegering. Dette faktureres efter timeafregning til gældende timepriser, da vi i denne forbindelse er afhængige af tredje part.

Efterfølgende support/udvidelser til dit website

Har kunden behov for yderligere undervisning, eller skal hjemmesiden udvides med ny/anden funktionalitet over tid, udføres disse opgaver altid efter timeafregning eller fast tilbud afhængig af opgavens art.

Copyright & credits

Propellos fralægger sig alt ansvar for eventuel overtrædelse af ophavsret for materiale modtaget fra kunden, herunder tekst, billeder med videre. Tekst, grafik og billeder fremstillet af Propellos er underlagt lov om ophavsret og kan som udgangspunkt alene benyttes til brug på internettet. Eventuel brug af materialet til andre medier skal aftales med Propellos. Alle Propellos’ hjemmesider kan indeholde en credit til os. Denne credit har et link til vores hjemmeside (www.propellos.dk). Vi forbeholder os retten til at henvise til kundens hjemmeside fra vores hjemmeside og andet salgsmateriale.

Propellos forbeholder sig ret til at anvende kundeløsninger som cases på websitet.

Ønsker kunden rettigheder til det færdige produkt ud over brugsretten, kan det kun ske ved særskilt skriftlig aftale og betaling for at overføre rettighederne. Ønsker kunden adgang til og brugsret af kildefiler, skal det foregå ved særskilt aftale og betaling.

Materiale udarbejdet af Propellos – herunder illustrationer, ideer, tekst og lignende – tilhører Propellos. Materialet er ophavsretligt beskyttet efter gældende dansk lovgivning, dvs. at både digital og analog kopiering af idé, tekst, billeder, lyd og grafik er forbudt, medmindre der er indgået specifik aftale herom med Propellos. Kunden erhverver udelukkende brugsretten og eventuelt for en aftalt periode.

Billeder anvendt til Propellos-præsentationer er altid “præsentationsbilleder”, som kun er til præsentationsbrug og inspiration. Kunden har således ikke rettigheder til at publicere billederne – medmindre andet er aftalt. Originalfiler udleveres ikke fra Propellos, medmindre andet er aftalt, eller der ved prisfastsættelsen specifikt er angivet dette.

Tab af data – backup mv.

Propellos er ikke ansvarlig for tab i forbindelse med tekniske nedbrud på et webhotel og er ikke ansvarlig for slutbrugers manuelle sletning af enkeltdokumenter mv. En løbende sikkerhedskopi af website & data er kundens ansvar, og Propellos kan være behjælpelig med rådgivning om bedste metode til dette.

PROPELLOS
Falkoner Alle 20, 2000 Frederiksberg

TEL: +45 70 70 71 85
INFO@PROPELLOS.DK
CVR: 32942369

Bank info:
Reg. nr.: 2877, konto nr.: 4395459258

EAN nr.:5797203054729

PRIVATLIVSPOLITIK / FORRETNINGSBETINGELSER

KREATIVT DIGITALT BUREAU MED FOKUS PÅ DIGITAL MARKEDSFØRING. EFFEKTIV INBOUND MARKETING & SALG, HJEMMESIDER. MARKETING AUTOMATION OG BRANDING GIVER FREMDRIFT TIL VORES KUNDER.

SKAL VI OGSÅ HJÆLPE MED JERES VÆKST?

English

Nyhedsbrev

MODTAG VORES NYHEDSBREV

© propellos – ALL RIGHTS RESERVED