annonce bannere branding Inbound marketing

Fjordlandet har set dagens lys

 

Kun 20 minutters kørsel vest for København ligger fire kommuner, som til sammen udgør ét smukt og idyllisk land. Fjordlandet er navnet. Her er en overvejende del af Danmarks tidlige historie skrevet. Et land, der nu satser på at blive en større national og international attraktion. Propellos har været Visit Fjordlandets branding bureau og har medvirket til at udvikle brandstrategi og visuel identitet.

Turismesamarbejde

Fjordlandet består af de fire sjællandske kommuner, der har udsigt til Isefjorden, Holbæk Fjord, Lammefjorden og Roskilde Fjord – det vil sige Holbæk, Lejre, Roskilde og Frederikssund Kommuner. Gennem en storstilet fælles indsats har turismeoperatørerne i kommunerne sat sig for at tiltrække flere besøgende til det idylliske område omkring de store fjorde, der ligger kun 20 minutter fra København

Et land spækket med muligheder

Fjordlandet består af andet end fjordene og smukke, idylliske naturområder. Det har også et signifikant historisk islæt. Gennem jernalderen og vikingetiden var landet igennem århundreder kongesæde for en meget stor del af de danske sagnkonger. Vikingerne er qua de mange fund af bl.a. skibe, bygningsværker og anlæg i området en betydelig del af områdets identitet og attraktioner, som bl.a. tæller Vikingeskibsmuseet, Sagnlandet Lejre, vikingespillene i Frederikssund og Nationalpark Skjoldungernes Land.

Samarbejdet blev sat i gang med en strategiworkshop med repræsentanter fra de fire kommuners turistorganisationer. Her blev områdets egenskaber, fordele, personlighed og værdier kortlagt. Samtidig blev organisationernes ønsker og præferencer italesat.

Output fra workshoppen samt yderlig research blev brugt til at definere Fjordlandets positioneringsmuligheder, og på baggrund af dette blev organisationens brand essence udformet.

Et logo med mange facetter

Under strategiarbejdet kom især to ord i fokus: viking og fjord. Grundet vikingernes og fjordenes centrale betydning for området og dets selvforståelse har vi designet o’et med inspiration fra former, man genfinder i vikingeornamentik, vikingesmykker og på stævnen af de vikingeskibe, som er en stor attraktion i Fjordlandet i dag. O’et kan ligeledes give associationer til vand og bevægelse, en bølge eller en indsejling til en fjord i en stilistisk form. De øvrige bogstaver er skåret skråt, som var de snittet i træ eller hugget i sten.

”Det er bureauet Propellos, der har skabt logoet til os. De har i logo og identitet fanget vores ideer med Fjordlandet, og vi har store forventninger til, at det bliver godt modtaget. Den næste store opgave er nu at få etableret og markedsført ”landet”

Thomas Kær Mahler, projektleder for Fjordlandet.

Pay off med opfordring til eventyr

Fjordlandets nye logo og visuelle identitet er ledsaget af pay off’et ”Let the saga begin”, som Propellos ligeledes står bag.

Sætningen er dels med til at give associationer til vikingetiden, idet den refererer til de sjællandske rødder i denne, men den har en dobbelt symbolsk betydning, da den også fungerer som en opfordring til, at besøgende skal skabe deres egne eventyr i Fjordlandet.

PROPELLOS
Falkoner Alle 20, 2000 Frederiksberg

TEL: +45 70 70 71 85
INFO@PROPELLOS.DK
CVR: 32942369

Bank info:
Reg. nr.: 2877, konto nr.: 4395459258

EAN nr.:5797203054729

PRIVATLIVSPOLITIK / FORRETNINGSBETINGELSER

KREATIVT DIGITALT BUREAU MED FOKUS PÅ DIGITAL MARKEDSFØRING. EFFEKTIV INBOUND MARKETING & SALG, HJEMMESIDER. MARKETING AUTOMATION OG BRANDING GIVER FREMDRIFT TIL VORES KUNDER.

SKAL VI OGSÅ HJÆLPE MED JERES VÆKST?

English

Nyhedsbrev

MODTAG VORES NYHEDSBREV

© propellos – ALL RIGHTS RESERVED