branding Inbound marketing logo visuel identitet webdesign webløsning

Danmarks eneste konsulentvirksomhed specialiseret i salg til det offentlige har fået nyt navn, identitet, website og en stærk inbound-motor.

 

Den offentlige sektor i Danmark køber årligt varer og tjenesteydelser for ca. 500 milliarder kroner – og alt tyder på, at denne indkøbsvolumen ikke er faldende, men derimod støt stigende. Sparekrav inden for det offentlige skaber efterspørgsel på varer, teknologier og services, som kan øge effektiviteten og derfor er det offentlige et yderst interessant og uopdyrket marked for virksomheder.

 

Baggrund

B2G Consulting er, som den eneste konsulentvirksomhed i Danmark, specialiseret i strategisk salgsrådgivning, der kan hjælpe virksomheder til bedre resultater på det offentlige marked – og siden etableringen i 2009 har de rådgivet mere end 1.000 virksomheder til at omsætte og tjene mere på det offentlige marked.

Verden ligger så at sige for B2G Consultings fødder, da markedet er stort og de ingen direkte konkurrenter har. De har stor ekspertise inden for salg til det offentlige – og så har adm. direktør Claus Nordahl-Petersen nærmest stået fadder til begrebet ”Business to Government” (b2g), ikke bare i Danmark,  men også globalt.

I tæt samarbejde med deres kunder er det B2G Consultings opgave at rådgive og lægge strategier til at opnå vækst. Og succesraten for B2G Consulting er høj! Faktisk oplever de at deres kunder opnår en gennemsnitlig vækst på over 100% i deres salg i det offentlige i løbet af 24 måneder.

Det vidner om et uforløst potentiale, hvor en professionel tilgang, samt den rette strategi, kan skyde virksomheders omsætning og indtjening i vejret.

Løsninger

Det stod hurtigt klart for os, at der grundlæggende var behov for en re-positionering, et nyt website, samt et klart kampagnekoncept. B2G Consulting brændte tydeligt igennem ansigt til ansigt med kunden, men brændte ikke igennem digitalt. Derfor skulle deres erfaring i salg til det offentlige omsættes digitalt, som kunne benyttes i en inbound marketing strategi.

Vi indledte processen med at udarbejde Buyer Personas og kunderejser, så både website og kampagner blev langt mere kundecentrerede, samt have kundens beslutningsproces in mente.

Fra Institut til konsulenthus – Nyt navn og ny identitet
Da B2G Consulting i sin tid startede som en netværksorganisation, var deres udgangspunkt at de var et ”institut”, hvis primære opgave var at rådgive indenfor salg til det offentlige.

Men efterhånden som virksomheden udviklede sig mod en ny forretningsmodel, stod det klart at navnet Institut for Business to Government signalerede mere uddannelse og forskning i det offentlige end rådgivning og kurser til private virksomheder, der ønskede at sælge til det offentlige.

Valget faldt på navnet B2G Consulting, da det kunne positionere dem bedre, som det eneste konsulenthus der er benhårdt fokuseret på ydelser inden for salg til det offentlige.

Website
Selvom B2G Consulting har gjort sig umage med at udvikle indhold af høj kvalitet, var det relativt svært at finde rundt på websitet. Deres strategiske-, taktiske- og operationelle ydelser fremgik ikke klart, hvilket var en skam, da netop deres ydelser er med til at understrege deres stærke position i salg til det offentlige. Deres eksisterende website manglede struktur – og navigationen, samt deres UX/UI fremstod uhensigtsmæssig.

Vi har, i designprocessen udviklet en ny CVI, hvor logo, farver og fonte, designelementer og typografier, skulle danne grundlag for fremtidig digital kommunikation – herunder deres nye website.

Se det nye website her

Inbound Marketing
For at opnå en repositionering som konsulenthus, udarbejdede vi en inbound marketingstrategi, hvor B2G Consultings eget indhold, skulle fungere som den primære leadmotor til at tiltrække potentielle og relevante kunder. Vi har derfor udviklet indhold og dertilhørende kampagner i form af relevante guides, blogposts, e-mailflows i ActiveCampaign og annoncering på LinkedIn samt Facebook.

Udviklingen af relevant content og kampagner er fortsat i gang, og i takt med vi indsamler data og derved lærer mere om B2G Consultings kunder, vil vi skabe mere kundecentreret indhold, præcis som Inbound Marketing metodikken foreskriver.

PROPELLOS
Falkoner Alle 20, 2000 Frederiksberg

TEL: +45 70 70 71 85
INFO@PROPELLOS.DK
CVR: 32942369

Bank info:
Reg. nr.: 2877, konto nr.: 4395459258

EAN nr.:5797203054729

PRIVATLIVSPOLITIK / FORRETNINGSBETINGELSER

KREATIVT DIGITALT BUREAU MED FOKUS PÅ DIGITAL MARKEDSFØRING. EFFEKTIV INBOUND MARKETING & SALG, HJEMMESIDER. MARKETING AUTOMATION OG BRANDING GIVER FREMDRIFT TIL VORES KUNDER.

SKAL VI OGSÅ HJÆLPE MED JERES VÆKST?

English

Nyhedsbrev

MODTAG VORES NYHEDSBREV

© propellos – ALL RIGHTS RESERVED