Responsivt webdesign

DESIGN TIL MARKEDSLEDER INDEN FOR INDRETNINGSLØSNINGER

En nylig fusion mellem 2 virksomheder har skabt landets ledende aktør inden for møbelindretninger. Den nye konstellation krævede en ny visuel profil, der kan føre virksomheden videre mod nye mål. Propellos står bl.a. bag det nye responsive website og intern brochure.


INTERNATIONAL AKTØR

Med over 135 medarbejdere er Holmris.Designbrokers det største firma i landet inden for møbelindretningsløsninger til det professionelle marked. Det gælder løsninger til inden for Office, Learning, Care, Hospitality og Procurement. De leverer løsninger til både det private og offentlige marked, og har været SKI udvalgt leverandør gennem flere år. Med den nye fusionering er der også kommet et øget internationalt fokus, med kontorer i henholdsvis Stockholm, Oslo, London og Rotterdam.

LANDETS BREDESTE SORTIMENT

Holmris.Designbrokers samarbejder med ledende danske og udenlandske møbelproducenter, og har egen fabrik til egenudviklede produkter. Kombinationen af kendte mærkevarer, egne kvalitetsprodukter og kompetent rådgivning har vist sig at være en stærk cocktail på et konkurrencefyldt marked, hvor der er stor fokus på priser.

INTERN BROCHURE

En ny intern brochure var med til at samle organisationen i forbindelse med fusionen. Her bliver det nøje forklaret hvilke ideer der ligger bag fusionen, og hvilken betydning det kommer til at have for medarbejderne. Illustrationer var med til at symbolisere og forstærke kommunikationen.

DYNAMISK OG RESPONSIV HJEMMESIDE

Hjemmesiden er et af virksomhedens vigtigste kommunikationsplatforme, og bruges primært til inspiration til kunder ud fra det store antal af referencer som Holmris.Designbrokers har opbygget. Der er integration til en større produktdatabase, så den besøgende kan få et overblik over virksomhedens omfattende sortiment fra over 500 leverandører og mere end 40.000 produkter. Designet på websitet er helt rent og giver god plads til de mange reference- og produktbilleder.