Nyt corporate website til Petur LarsenNyt corporate website til petur larsen

Virksomheden Petur Larsen er en af de førende leverandører i verden af maskiner til fiske industrien. De har bl.a. specialiseret sig i at levere nyrenoverede og garantisikrede maskiner af mærket “Baader”. Det nye website er en kombination af to gamle sider, der nu er lagt sammen under samme administration i et multisite. Den omfattende hjemmeside har flere integrationer til produktdatabaser, nyhedsbrevsystem, videoer, etc..


Det startede med et værksted

Petur Larsen blev etableret i 1971 i den lille bygd “Fuglafjørður” på Færørne. Det startede som et mindre værksted, der primært udførte reparationer på maskiner. I takt med en stadig stigende efterspørgsel, er de nu blevet kendt som en af verdens førende leverandører af brugte BAADER maskiner og reservedele til fiske industrien over det meste af verden. De er især kendt for deres servicegrad og høje kvalitet på arbejdet.

Webdesignet

På baggrund af en god dialog og en god kravspecifikation er det blevet til en meget visuel og praktisk hjemmeside, der støtter godt op om Petur Larsens position som en af de førende virksomheder inden for branchen. Websitet blev lavet i forbindelse med en større opdatering af deres visuelle identitet, og det vil være et af de primære kommunikationskanaler over for de forskellige målgrupper. Stil og tone er således lagt tæt op af identiteten, så der er en rød tråd gennem offline og online kommunikationen.


Værdier definerede design

Virksomhedens vigtigste værdier er tillid, håndværk, præcision og kvalitet. Ud over disse havde man en række beskrivende ord, som blandt andet var; maskulint, rent, simpelt, mekanisk, tons (vi taler om meget store maskiner), millimeter (…og en meget høj grad af præcision). Disse ord blev udgangspunktet for vores designproces og vi synes selv de er blevet meget synlige i resultatet. Vores løsning veksler mellem områder med de mørke corporate farver, som spiller op med hvide farveflader. Udtrykket fremstår solidt samtidig med at der er arbejdet meget med luft og lethed. Typografien har fået meget plads i layoutet, og den kantede corporate skrifttype tilfører layoutet et meget industrielt udtryk.

Se website her

Websitet er responsivt og udviklet i WordPress, som du kan læse mere om her.