WordPress hosting

Vi har et stort fokus på IT-sikkerhed og lever op til markedets højeste krav til hosting af WordPress-hjemmesider. Udover den vitale sikkerhed stiller vi desuden meget høje krav til både backup, hastighed og ikke mindst service.

 

For både at leve op til de skærpede krav og vores egen ambition om at være på forkant med hostingen af WordPress-hjemmesider, tilbyder vi vores kunder en af markedets bedste og sikreste hosting-løsninger. Det betyder at vi kan sikre jer en fejlfri, sikker, hurtig og stabil hjemmeside uden nogen former for problemer.

HOSTING PAKKER

Vi opererer med 2 pakker, WordPress Premium og Professional.

WordPress Professional

Denne pakke har et større support-team, løbende opdateringer af WordPress og Plug-ins – og det højeste niveau af sikkerhed. Hvis der eksempelvis opstår en fejl i jeres system, så tager vi en backup af det fejlramte miljø, så alle jeres integrationer gemmes. Derefter integrerer vi den seneste backup af systemet, inden fejlen opstod, og genetablerer det fejlfri system. Desuden er I sikret support 24/7 ved kritiske situationer og en responstid indenfor 24 timer. Alt support vil være på dansk.

WordPress Premium

Denne pakke sikrer løbende opdatering af WordPress, Plug-ins, support 24/7 ved kritiske situationer og en responstid indenfor 24 timer. Alt support vil være på dansk.

PROPELLOS
ST. KONGENSGADE 59E
1264 KØBENHAVN K

TEL: +45 70 70 71 85
INFO@PROPELLOS.DK
CVR: 32942369

Bank info:
Reg. nr.: 2877, konto nr.: 4395459258

EAN nr.:5797203054729

PRIVATLIVSPOLITIK / FORRETNINGSBETINGELSER

KREATIVT DIGITALT BUREAU MED FOKUS PÅ DIGITAL MARKEDSFØRING. EFFEKTIV INBOUND MARKETING & SALG, HJEMMESIDER. MARKETING AUTOMATION OG BRANDING GIVER FREMDRIFT TIL VORES KUNDER.

SKAL VI OGSÅ HJÆLPE MED JERES VÆKST?

English

Nyhedsbrev

MODTAG VORES NYHEDSBREV

© propellos – ALL RIGHTS RESERVED