Hubspot & Propellos – et stærkt partnerskab

Som HubSpot partner bureau kan vi hjælpe dig med at få et integreret inbound fokus. HubSpot er et salgs-, marketing- og CRM-system, som gør det muligt at arbejde integreret med processerne og få potentielle kunder til at ende op som ambassadører for din virksomhed.

Download din guide til inbound marketing her

Hvad er HubSpot

HubSpot er et inbound marketing- og salgssoftware, der hjælper virksomheder med at tiltrække besøgende, konvertere leads, gøre leads til kunder og senere hen til ambassadører for virksomheden. Det er illustreret i inbound modellen, og vi kan som HubSpot partner i København hjælpe dig med at få dine kunder hele vejen igennem processen.

inbound marketing strategi

HubSpots filosofi er funderet i, at man skal tiltrække kunder frem for at afbryde dem og på den måde føre dem igennem modellen. Det er muligt på HubSpots platform, hvor du kan lave alt fra ovenstående model, såsom call-to-actions, blogs, mails, workflows, etc. Du kan høre mere om, hvad HubSpot er i videoen herunder.

Vil du vide mere om HubSpot og de værktøjer, du i HubSpot kan bruge til at eksekvere inbound marketing? Læs bloggen: Hvad er HubSpot

 

Hvordan vi kan hjælpe diG

Inbound tilgangen indebærer flere forskellige elementer. Vi har en lang række kompetencer til at hjælpe dig i gang med inbound fra vores kontor i Store Kongensgade. I HubSpot er det muligt at styre hele processen fra opsætning af design templates til monitorering & analyse.

Som HubSpot partner i København kan vi hjælpe dig med at benytte HubSpot som et strategisk værktøj. Vi udbyder en kick-off pakke, der skyder dig godt i gang, samt månedlige pakkeløsninger af forskellig karakter. På den måde kan du vælge den, der passer bedst til din virksomheds behov.

 

Læs mere og bestil et møde her