“At skabe fremdrift for vores kunder”

FREMDRIFT

Alt, hvad vi gør, har til hensigt at skabe fremdrift for vore kunder. Vores indsats skal have en positiv indflydelse på kundernes bundlinje.

INDLEVELSE

Vi har evnen til at sætte os ind i kundens situation og forstår de vigtigste udfordringer i markedet. Gennem god forretningsforståelse og customer insight skaber vi optimale resultater for kunden.

UDFORDrende

Som kunde bliver du altid mødt af kvalificeret “modspil” fra Propellos’ medarbejdere. Det betyder, at vi vil udfordre dig for at skabe de bedst mulige løsninger for dig.

KREATIVITET

Vores løsninger skal altid bære præg af vores vigtigste fokus; kreativitet. Kreativiteten skal være styrende i alle vores opgaveløsninger, så vi sikrer unikke positioner for vore kunder.

PRAGMATIK

Vi har en pragmatisk holdning til markedsføring og virksomhedsdrift. Det indebærer en god forståelse for vore kunder og de aktuelle markedsvilkår. Det betyder, at vores løsninger altid tager udgangspunkt i kundens aktuelle situation og behov.

SELVFLYVENDE

Vi arbejder altid på at gøre dig som kunde “selvflyvende”. Det betyder, at vi – så vidt det er muligt – overfører vores kompetencer og viden, så du bliver i stand til at ”gå selv” med de løsninger, vi har udviklet til dig.

ANSVAR

Vi sætter en ære i altid at tage helhjertet ansvar for de projekter, vi skal udvikle for dig. Vi ved, at investeringen i digitale løsninger kræver store overvejelser, og derfor ligger det os meget på sinde at udvise ansvarlighed over for dine budgetter og i forhold til at skabe løsninger, der bidrager positivt til din forretning.