Digital Kommunikation

Vi har det klare ambition, at al kommunikation skal tage udgangspunkt i vores kunders kunders behov for viden og sparring på et højt fagligt niveau. Også den digitale kommunikation skal være relevant og nærværende, så den kan fungere som værktøj til at tiltrække kommende glade, tilfredse og loyale kunder. Digitale værktøjer gør det muligt at formidle budskaberne på en sådan måde, at effekten bliver målbar, og vi kan identificere potentielle succeser og udfordringer.

Visuel Identitet

En visuel identitet er en vigtig del af din kommunikation. For at opbygge et brand med en stærk markedsposition, er din visuelle identitet alfa og omega, da det skal kunne repræsentere og videreformidle din virksomheds egenskaber, værdier og visioner.

I Propellos mener vi at den gode visuelle brandidentitet tager udgangspunkt i den målgruppe, som løsningen henvender sig til. Den skal engagere dine brugere, vække deres interesse og få dem til at interagere, samt bidrage til målrettet konvertering. Vi stræber altid efter, at den visuelle løsning sikrer, at du kan differentiere dig på markedet.
Det har vi skrevet et blogindlæg omkring:

Webdesign

Ligesom med visuel identitet, så gælder webdesign om at fastholde dine brugere ved at signalere troværdighed, originalitet og autenticitet. Et godt webdesign omfatter alt fra visuel identitet, grafisk design, teknisk implementering til opsætning i et content management system (CMS). I Propellos arbejder vi desuden med analyser og optimering af søgeadfærd (SEO), opbygning af struktur og contentudvikling og udvikling af din digitale strategi, når vi starter en webdesign proces.

Webudvikling / Growth-Driven Design

Din hjemmeside bliver langt mere mere effektiv, når du laver løbende forbedringer på den. Det er en metode der kaldes Growth-Driven Design, hvor vi ved hjælp af data analyserer, justerer og laver løbende forbedringer på brugeroplevelserne. Derved er der mulighed for at øge effekten og værdien af din hjemmeside dramatisk.

UX/UI Design

Skal du have et nyt website, så bør du tænke UX og UI ind i designprocessen – både i forhold til brugeroplevelsen og fastholdelsen. UX og UI bliver ofte brugt i en samlet betegnelse – men trods at begge begreber berører hinanden og er medvirkende til at fastholde dine kunder, så har de to forskellige funktioner.

Grafisk design

Grafisk design har i høj grad forandret sig de sidste mange år. Hvor det førhen var en disciplin inden for tryksager, er det i dag en digital kompetence, og er i dag med til at manifestere din online tilstedeværelse. Om det er logoet, brugergrænsefladen på hjemmesiden, infografik eller kampagnebilleder, er det dit grafiske design der er med til at formidle din virksomheds ydelser, produkter og processer.

PROPELLOS
ST. KONGENSGADE 59E
1264 KØBENHAVN K

TEL: +45 70 70 71 85
INFO@PROPELLOS.DK
CVR: 32942369

Bank info:
Reg. nr.: 2877, konto nr.: 4395459258

EAN nr.:5797203054729

PRIVATLIVSPOLITIK / FORRETNINGSBETINGELSER

KREATIVT DIGITALT BUREAU MED FOKUS PÅ DIGITAL MARKEDSFØRING. EFFEKTIV INBOUND MARKETING & SALG, HJEMMESIDER. MARKETING AUTOMATION OG BRANDING GIVER FREMDRIFT TIL VORES KUNDER.

SKAL VI OGSÅ HJÆLPE MED JERES VÆKST?

English

Nyhedsbrev

MODTAG VORES NYHEDSBREV

© propellos – ALL RIGHTS RESERVED